Laatst bijgewerkt: 15 februari 2024

Bij ChloeByDrommel hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten. Dit privacybeleid beschrijft welke persoonlijke informatie we verzamelen wanneer u onze website bezoekt, hoe we deze informatie gebruiken, en welke keuzes u heeft met betrekking tot uw gegevens. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met de voorwaarden van dit privacybeleid.

1. Verzamelde Informatie

1.1. Informatie die u ons verstrekt: Wanneer u een aankoop doet op onze website, vragen we u om bepaalde persoonlijke informatie, zoals uw naam, adres, e-mailadres en betaalgegevens.

1.2. Automatisch verzamelde informatie: We verzamelen automatisch bepaalde informatie over uw apparaat en uw gebruik van onze website, zoals uw IP-adres, browsertype, de pagina’s die u bezoekt en de datum en tijd van uw bezoek.

2. Gebruik van Informatie

2.1. We gebruiken de verzamelde informatie om uw bestellingen te verwerken, uw account te beheren, en om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling.

2.2. We kunnen uw informatie ook gebruiken om u marketing- en promotieberichten te sturen, maar alleen als u hiervoor toestemming heeft gegeven.

2.3. We kunnen uw informatie gebruiken om onze website te verbeteren en om fraude en misbruik te voorkomen.

3. Delen van Informatie

3.1. We delen uw persoonlijke informatie alleen met derden zoals betalingsverwerkers en verzendpartners om uw bestelling te verwerken en te leveren.

3.2. We zullen uw informatie niet verkopen, verhuren of anderszins delen met derden voor commerciële doeleinden, tenzij we uw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn dit te doen.

4. Gegevensbewaring

We bewaren uw persoonlijke informatie alleen zo lang als nodig is om de doeleinden te realiseren waarvoor we deze hebben verzameld, inclusief het voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten.

5. Uw Rechten

5.1. U heeft het recht om te vragen om inzage in, correctie van, of verwijdering van uw persoonlijke informatie.

5.2. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke informatie, beperking van de verwerking te verzoeken, of om uw gegevens over te dragen.

5.3. U heeft het recht om uw toestemming voor het verwerken van uw persoonlijke informatie op elk moment in te trekken.

6. Beveiliging

We nemen de beveiliging van uw persoonlijke informatie serieus en nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, misbruik of wijziging.

7. Wijzigingen in het Privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om te voldoen aan veranderende wettelijke vereisten of om onze praktijken aan te passen. We raden u aan deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Als we materiële wijzigingen aanbrengen die van invloed zijn op de manier waarop we uw persoonlijke informatie verwerken, zullen we u daarvan op de hoogte stellen via e-mail of via een kennisgeving op onze website.

8. Contact

Als u vragen heeft over ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via Chloebydrommelzv@hotmail.com

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met dit privacybeleid. Bedankt voor het vertrouwen in ChloeByDrommel voor uw kledingbehoeften.